vrijdag 6 december 2013

Brood & Banket De Coninck (echte aanrader!)

In het centrum van Wetteren (op een steenworp van CC Nova) vind je Brood & Banket De Coninck.  Zij openden hun winkel op 4 oktober 2008 en in 2012 hebben zij hun winkel vernieuwd.  Het is een mooie, moderne en frisse zaak geworden.  Ik ga er wekelijks achter mijn brood en regelmatig breng ik ook eens koffiekoeken en taartjes mee.  Hun koffiekoeken zijn overheerlijk.  Je vindt er de gewone boterkoek met rozijnen, maar je vindt er ook koffiekoeken die je ergens anders niet vindt.  Ik koop er de ronde Suisse met frangipane, kokossmaak of brésilienne.  Probeer er zeker ook eens hun crèmekoek.  Man, man, man ... wat een heerlijke gevulde koek met vanillecrème.  Het is om letterlijk en figuurlijk je vingers er van af te likken.  Het beste van de zaak zijn hun taarten.  Je vindt er terug klassiekers zoals rijsttaartjes en soeskes, maar ook taarten die je ergens anders niet vindt.  De taarten kunnen wedijveren met deze van bekende patissiers in Parijs!   En wat ook leuk is, is dat ze steeds nieuwe creaties maken.



In de winkel kan je naast brood en banket ook terecht voor mignardises, macarons, wedding cakes, broodjes en pièce montées voor al uw feesten.

Met de feestdagen in aantocht kan een kerststronk niet ontbreken en daarvoor kan je bij De Coninck ook terecht.  Hun folder is zopas uit en zoals jezelf kan zien zijn het echte pareltjes.

 
 
Als u zelf eens wilt proeven van deze heerlijke stronken dan kan u er op zondag 15 december terecht voor een degustatie en een heerlijk kopje koffie.  De winkel zal dan open zijn van 7 tot 15u en de degustatie start om 9u.

Ik vind het de beste bakker van Wetteren en omstreken!  Zelfs de peetvader van de moleculaire patisserie, Roger Van Damme is er al eens langsgeweest en hij vond het goed.  Ga er dus gerust eens langs, proef en je zal er zeker teruggaan!

Brood & Banket De Coninck
Dr. De Bruyckerstraat 8
9230 Wetteren
Tel. 09/366.59.50
E-mail: evy.verspecht@skynet.be

Openingsuren:
Van dinsdag tot vrijdag: 6u30 - 18u30
Zaterdag: 7u - 18u
Zondag: 7u - 13u

Facebook De Coninck

Geen opmerkingen:

Een reactie posten